Webontwikkeling

Een succesvolle website begint met een plan en het maken van een ontwerp alvorens met de bouw gestart wordt. Makeweb werkt nauw samen met Pruisisch Blauw en wij kunnen uw bedrijf perfect op Internet presenteren.

U kunt bij ons ook terecht voor uitbreidingen of herontwerp van uw bestaande website, ontwerp van huisstijl, logo's, reclame uittingen en Internet advies.

Pruisisch Blauw is een team van specialisten die uw Internet ambities met zorgvuldigheid en oog voor kwaliteit waar maken. Zij werken met getalenteerde webdesign-specialisten, ervaren programmeurs en ICT specialisten die hun sporen in het vak verdient hebben.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bezoek de website van Pruisisch Blauw.Een greep uit ons gezamelijk portfolio:

De isolatie shop
Agriturismo Italia
Inktje.nl
Italiaanse scooters

Websitebeheer

U heeft een eigen website en wilt graag snel en makkelijk wijzigingen hierop kunnen aanbrengen. Dat kan! Makeweb neemt de werkzaamheden van u over en past snel tekst, foto's en artikelen aan.

Hoe dat werkt? Eenvoudig!
U zorgt ervoor dat uw website bij Makeweb op een webserverpakket geplaatst is en per e-mail geeft u de gewenste wijzigingen door. Wij passen dit snel voor u aan en u heeft hier geen omkijken naar!

Makeweb neemt de moeilijke werkzaamheden van u over en uw voordeel is dat u zich met uw eigen bedrijf kunt bezighouden, bijvoorbeeld inkopen van artikelen voor uw (online) winkel, het runnen van uw restaurant, verenigingszaken uitvoeren, enz.

Wat kost dat?
Makeweb hanteert een standaard tarief, maar afhankelijk van uw wensen en eisen is er meer mogelijk. Neemt contact op voor informatie en tarieven via servicedesk@makeweb.nl.

Of klik hier voor meer informatie over de Webserverpakketten van Makeweb